14 teme zilnice;
8 înregistrări audio;
3 şedinţe de coaching individual alături de Simona Nicolaescu.
14 teme zilnice;
8 înregistrări audio;
5 şedinţe de coaching individual alături de Simona Nicolaescu.
14 teme zilnice;
8 înregistrări audio;
10 şedinţe de coaching individual alături de Simona Nicolaescu.
Programul STRONG MIND este un program unic, cu mare impact, dezvoltat de psihoterapeuti, pentru jucătorii de tenis. Este un program prin care capeți forță mentală fantastică în timpul meciului și în viața de zi cu zi.
Acest program te poate ajuta atunci când:
• tensiunea meciului sau a antrenamentelor atinge apogeul maxim;
• începi să-ți pierzi încrederea în servele tale;
• concentrarea şi siguranţa ta scad atunci când loveşti mingea;
• pur şi simplu, ești paralizat din cauza fricii de a greși.
Te vei înțelege pe tine și fiziologia corpului tău sub presiune. Vei învăţa noi trucuri pentru a contracara emotiile pe care le ai atunci când concurezi. Îţi vei stabili obiectivele personale. Vei lucra cu propria minte. Prin intermediul instrumentelor şi tehnicilor specifice, vei putea să elimini prejudecățile care te ţin în loc, credințele şi gândurile care creează rezistență şi care te împiedică să obtii rezultatele dorite.
Una din cele mai frecvente probleme ale sportivilor este: „Nu se pune problema că nu știu ce să fac, ci că nu fac ceea ce știu!”. Alte dificultati pe care le aud:
„La antrenamente joc foarte bine, dar când intru într-un meci, parcă nu mai sunt eu."
"Știu exact ce fac greșit legat de lovitura mea, dar pur și simplu nu pot să scap de obiceiul prost." "Când mă concentrez pe un lucru pe care trebuie să-l fac, uit altceva."
"De fiecare dată când mă apropii de momentul meciului împotriva unui jucător bun, devin atât de nervos încât îmi pierd concentrarea. Sunt propriul meu dușman.”
Majoritatea jucătorilor din orice sport se confruntă tot timpul cu aceste dificultăți sau altele similare şi, cu toate acestea, există puțini profesioniști, și și mai puține cărți care se ocupă de partea mentală a sportului.
Fiecare meci conține un joc extern, competiția cu jucătorul și un joc interior al nervilor, al emoțiilor, care apare sub formă de lipsă de concentrare, nervozitate, neîncredere. De multe ori ne întrebăm de ce jucăm atât de bine într-o zi și de ce atât de prost în alte zile. De ce ne ia așa de mult să renunțăm la un obicei prost și să îl înlocuim cu unul eficient?
Jucătorul care dezvoltă tehnici de gestionare a stărilor interioare ajunge să fie maestru în arta concentrării și relaxării, descoperă încrederea în sine, știe cum să își folosească energia eficient în meci și să nu se descurajeze niciodată atunci când pierde. Jucătorii, care sunt axați și pe jocul intern, au mare nevoie să învețe că imaginile sunt mai bune decat cuvintele. Vizualizarea, demonstratia mentala este mai eficienta decat explicatiile în cuvinte, concentrarea conștienta poate produce de multe ori rezultate negative. În mod clar, a juca inconștient nu înseamnă să joc fără a fi conștient. Asta ar fi destul de dificil!
De fapt, cineva care joacă „în afara minții sale” este mai conștient de minge, de teren și, atunci când este necesar, de adversarul său. Dar nu este conștient de instrucțiuni, de a gândi cum să lovească mingea, cum să corecteze greșelile din trecut sau cum să repete ceea ce tocmai a făcut bine. Este conștient, dar nu se gândește, nu încearcă excesiv. Un jucător în această stare știe unde vrea să meargă mingea, dar nu trebuie să „încerce din greu” pentru a o trimite acolo. Pare doar că se întâmplă, adesea chiar cu mai multă acuratețe decât ar fi putut spera. Jucătorul pare să fie imersat într-un flux de acțiune care necesită energia sa, este "in the zone" și rezultă o putere și o acuratețe desăvârșită. Mintea liniștită și concentrată nu are timp să gândească ce mișcări face corpul, și cu atât mai puțin să stea să analizeze modul în care se mișcă. Când jucătorul se află în această stare de concentrare, el intră într-adevăr în joc: este una cu racheta, cu mingea și cu lovitura. Descoperă adevăratul său potențial.
O minte liniștită și concentrată necesită încetinirea ei. Linișterea minții înseamnă mai puțin a gândi, a calcula, a judeca, a-ți face griji, a te teme, a spera, a încerca, a regreta, a controla, a zâmbi sau a distrage atenția. Mintea se oprește atunci când este în totalitate aici și acum în perfectă unitate cu acțiunea și cu actorul. Scopul jocului interior este să crească frecvența și durata acestor momente, liniștind mintea și realizând astfel o extindere continuă a capacității noastre de a învăța și de a realiza ce se întâmplă cu noi înșine.
În acest moment, se ridică în mod firesc întrebarea: „Cum pot să-mi liniștesc mintea?” sau „Cum pot să nu mă gândesc pe terenul de tenis?”. Răspunsul este simplu:
Oprește-te! Ca experiment, ai putea dori acum să te oprești din citit pentru un minut și, pur și simplu, să nu te mai gândeşti la nimic. Remarcă cât timp poți rămâne într-o stare fără să ai gânduri. Un minut? Zece secunde? Dacă ai reușit să-ți ții liniștită mintea, nu există niciun motiv să continui acest program, deoarece ai deja cheia unei minți concentrate. Cu toate acestea, mai mult decât probabil, a fost dificil, poate imposibil, să îți menții mintea complet fără gânduri. Un gând a dus la un altul, apoi la altul, și tot așa.
Programul STRONG MIND este extrem de practic, eficient și bazat pe dovezi. Cele 14 zile acoperă modalități puternice prin care iti poți atinge starea mentală și fizică maximă în competiţie. Vei învăța modalități simple de a-ţi schimba abordarea mentală pentru a optimiza succesul - atinge-ți potențialul maxim, îmbunătățeşte-ţi jocul și câștigă mai mult ACUM.
Descoperă avantajele programului!
• Stpânești resursele interioare care te ajută să treci cu brio peste obstacole;
• Crești încrederea în propriile resurse aflate la nivel conștient și inconștient;
• Exersezi atitudinea de încredere că planurile tale vor ieși așa cum îți dorești.
Începând cu data pe care tu o setezi, vei primi zilnic câte o provocare care va dura aproximativ 30 minute (de exemplu, scrie toate calitățile de care ai nevoie ca să realizezi visul tău). În total vor fi 14 de zile. În fiecare zi, vei primi câte o înregistrare audio care te va ajuta să intri în diferite stări și care te va învăța cum să lucrezi cu tine. Vei avea acces la aceste înregistrări audio 12 luni după data la care ai terminat programul.
Înainte de a începe programul poți testa gratuit prima înregistrare audio. Te invit să găsești un spațiu unde poți fi doar tu, să te așezi într-o poziție confortabilă și să asculți înregistrarea audio la căști.
Alege pachetul care ți se potrivește cel mai tare. Dacă nu ești 100% satisfăcut, îți vom restitui banii. Te rugăm să introduci contact@lifefitsimonanicolaescu.ro la contactele din email pentru a nu intra în spam comunicările.